¡Envío gratis y en 1 día!* a Península + 5% dcto  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Estudi Sobre L'efecte del Cultiu de la Ceba: En Característiques Agromorfològiques i Químiques del Calçot
Formato
Libro Físico
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9786202253987

Estudi Sobre L'efecte del Cultiu de la Ceba: En Característiques Agromorfològiques i Químiques del Calçot

Xavier Diaz Ruiz (Autor) · · Tapa Blanda

Estudi Sobre L'efecte del Cultiu de la Ceba: En Característiques Agromorfològiques i Químiques del Calçot - Xavier Diaz Ruiz

Libro Nuevo

55,28 €

58,19 €

Ahorras: 2,91 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 21 de Junio y el Martes 25 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Estudi Sobre L'efecte del Cultiu de la Ceba: En Característiques Agromorfològiques i Químiques del Calçot"

Els calçots són cadascun dels brots d'una ceba (Allium cepa L.) en el seu segon any de cultiu un cop passat el procés de bulbificació, i és actualment un dels cultius que més ha crescut a Catalunya en els darrers anys, tant per la seva qualitat organolèptica com per la particular forma de consumir-los. Les calçotades són una font molt important d’ingressos a Catalunya i especialment a les comarques tarragonines. Després d’una temporada de cultiu de ceba, concretament de la varietat Blanca Tardana de Lleida (CBTL), a partir d’agost, i fins a setembre, els pagesos es dediquen a plantar aquestes cebes en solcs. De cada ceba en sortiran una nombre de brots, que a mesura vagin creixent se’ls hi aportarà terra amb l’objectiu de que s’allarguin i perdin el color verd; tasca que en català s’anomena calçar, derivant-ne així el nom de “calçot”. Un cop aquest brots arriben a una mida comercial, al voltant del novembre i fins l’abril aproximadament, es procedirà a collir-los i a presentarlos en manats, per a la posterior venda. Fins al moment, la millora genètica del calçot, s’ ha concentrat bàsicament en aspectes agronòmics.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes