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portada Fermenting Made Simple: Flavourful Recipes to Improve Your gut Health (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
232
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 18.8 x 2.0 cm
Peso
0.66 kg.
ISBN13
9781771513647

Fermenting Made Simple: Flavourful Recipes to Improve Your gut Health (en Inglés)

Emillie Parrish (Autor) · Touchwood Editions · Tapa Blanda

Fermenting Made Simple: Flavourful Recipes to Improve Your gut Health (en Inglés) - Parrish, Emillie

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Fermenting Made Simple: Flavourful Recipes to Improve Your gut Health (en Inglés)"

Winner of a Gourmand World Cookbook AwardLooking to improve your gut health in a fun and flavourful way? This collection of 80+ recipes is a friendly, no-fuss primer on the joys of fermented foods.In this down-to-earth, no-fuss primer on fermented foods, Emillie Parrish introduces home cooks to deliciously easy DIY cultured foods and the principles of probiotics for health and well-being.Organized into chapters on fermented vegetables; nuts, seeds, and beans; grains; dairy; sourdough; and beverages (plus ideas for adding your ferments to snacks and meals) the book's 80+ recipes emphasize simplicity over specialized ingredients or equipment. The book is entirely vegetarian and includes a number of recipes specifically for gluten-free or vegan diets. From kimchi, pickles, and salsa to ginger bug, yogurt, and spreads, you'll soon have a kitchen full of tasty fermented foods.With beautiful photography, thorough guidelines on sanitizing, advice on mould (it's not all bad!), and best practices for storing your ferments for the short- and long-term, Fermenting Made Simple will teach you how to make affordable, no-cook and zero-waste pickles, condiments, snacks, and treats. All of your meals will burst with flavour!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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