Compartir
Food Smoking: A Practical Guide (en Inglés)
Turan T. Turan
(Autor)
·
Low-Impact Living Initiative (Lili)
· Tapa Blanda
Food Smoking: A Practical Guide (en Inglés) - Turan, Turan T.
22,39 €
23,57 €
Ahorras: 1,18 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 10 de Junio y el
Jueves 27 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food Smoking: A Practical Guide (en Inglés)"
Back in our cave-dwelling days, food smoking was used to preserve food and then our ancestors discovered just how great it makes food taste. Turan T. Turan has been a passionate smoker of food for many years, teaches courses all around UK and now crystallises his knowledge in food smoking; a practical guide. Within its covers he explains the basics of cold and hot smoking; delves into the principles of combustion (he's a career fireman in another part of his life so he should know!) and explains brining and dry salt curing. He outlines how to source wood for smoking and provides plans for building a cold smoker and smoke generators. He simplifies and demystifies the process of smoking food to enable you to produce wonderful smoked food in a sustainable, eco-friendly way. Enjoy!
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.