Compartir
High Quality Steel vs Surface Polymeric Layer Formed during Quenching (en Inglés)
Nikolai Kobasko
(Autor)
·
LAP Lambert Academic Publishing
· Tapa Blanda
High Quality Steel vs Surface Polymeric Layer Formed during Quenching (en Inglés) - Kobasko, Nikolai
74,96 €
78,91 €
Ahorras: 3,95 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 25 de Julio y el
Martes 13 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "High Quality Steel vs Surface Polymeric Layer Formed during Quenching (en Inglés)"
The book pays the main attention to materials savings, increasing service life of machine components and tools, decreasing distortion, and environment improvement. All of these can be done by creating surface insulating layer which is formed automatically during quenching steel parts in water polymer solutions of inverse solubility. Uniform and intensive quenching of steel parts is achieved due to presence of insulating layer that drops the initial heat flux density below the critical value of qcr1. The austempering via cold liquid can be easily performed due to the self - regulated thermal process during quenching. The results of investigations can be used by students, engineers and scientists.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.