Compartir
Himmelsk mousse (en Noruego)
Emil Pedersen
(Autor)
·
Emil Pedersen
· Tapa Blanda
Himmelsk mousse (en Noruego) - Emil Pedersen
43,60 €
45,90 €
Ahorras: 2,29 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 31 de Julio y el
Lunes 19 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Himmelsk mousse (en Noruego)"
En mousse er en velsmakende eller s t rett med konsistensen av et tett skum, sammensatt av en purert hovedingrediens blandet med stivpiskede eggehviter, pisket krem eller begge deler. Mousser er nesten alltid kalde retter, og s te mousser serveres noen ganger frosne. Velsmakende mousser tilberedes ofte av fj rfe, foie gras, fisk eller skalldyr, for å spises som en f rsterett eller lett hovedrett. De kan stabiliseres ved tilsetning av gelatin.Sjokolademousse, blant de mest kjente moussetypene, kan lages av pisket krem eller pisket eggehvite, med tilsetning av bitters t sjokolade og sukker. Sjokolade- og mokkamousse lages noen ganger med vaniljesaus. For en fruktmousse erstatter moset frukt eller juice melken i vaniljesausen. Begrepet mousse brukes også om gelatindesserter som piskes til skum etter at de har stivnet delvis.Mousse oppsto på 1700-tallet i Frankrike, hvor ordet mousse oversettes som "skum", som beskriver den luftige teksturen til mousse
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Noruego .
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.