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portada Home Smoking and Curing: How to Smoke-Cure Meat, Fish and Game (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
144
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
20.1 x 13.5 x 1.8 cm
Peso
0.23 kg.
ISBN
0091927609
ISBN13
9780091927608

Home Smoking and Curing: How to Smoke-Cure Meat, Fish and Game (en Inglés)

Keith Erlandson (Autor) · Ebury Press · Tapa Dura

Home Smoking and Curing: How to Smoke-Cure Meat, Fish and Game (en Inglés) - Erlandson, Keith

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Home Smoking and Curing: How to Smoke-Cure Meat, Fish and Game (en Inglés)"

For anyone looking to prepare smoked salmon and bacon or to create delicious main courses for entertaining, this is a handy guide to retaining and enhancing the subtle flavors of fresh fish and game. Simple instructions accompanied by informative diagrams illustrate the basic steps of curing and smoking. Advice is also provided on choosing raw ingredients, constructing a kiln, and operating commercial smokers. Delicious recipes ranging from smoked rabbit pie to smoked oysters and venison round out this essential resource.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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