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portada How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
22.4 x 20.6 x 3.6 cm
Peso
0.91 kg.
ISBN13
9781510773509

How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond (en Inglés)

Jun Nakajima (Autor) · Stephanie Nakajima (Autor) · Skyhorse Publishing · Tapa Dura

How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond (en Inglés) - Nakajima, Jun ; Nakajima, Stephanie

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond (en Inglés)"

With countless recipes, tips, tricks, and more! Over the last decade, as the owner of a sushi catering company, Jun Nakajima has taught hundreds of people to make sushi. From individuals with no sushi (or cooking) experience who wanted to learn something new to executive chefs who wanted to refine their sushi skills and everyone in between. In How to Make Sushi At Home, Jun--along with his wife Stephanie-- has compiled his years of knowledge to offer readers a well-rounded guide to the art of sushi. Together, this book covers everything from the basic ingredients and supplies to how to properly cut vegetables, source fish, make sushi rice, properly plate sushi, and more. The Nakajimas offer recipes on everything from sashimi to sauces, miso soup, and others. They even have a special section on sake, beer, and cocktail pairings. With step-by-step instructions and full-color photographs, this book makes a great gift for any DIYer looking to impress their next dinner party guests or those chefs-to-be looking to take things to a professional level.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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