Compartir
Innovations in the Food System: Exploring the Future of Food (en Inglés)
Clodoveo, Maria Lisa (Autor)
·
Mdpi AG
· Tapa Dura
Innovations in the Food System: Exploring the Future of Food (en Inglés) - Clodoveo, Maria Lisa
80,20 €
84,42 €
Ahorras: 4,22 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 23 de Julio y el
Viernes 09 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Innovations in the Food System: Exploring the Future of Food (en Inglés)"
Innovations in Food Systems should be: Inclusive: ensuring economic and social inclusion for all food system actors, especially smallholders, women, and youth;Sustainable: minimizing negative environmental impacts, conserving scarce natural resources, and strengthening resiliency against future shocks;Efficient: producing adequate quantities of food for global needs while minimizing postharvest loss and consumer waste;Nutritious and healthy: enabling the consumption of a diverse range of healthy, nutritious, and safe foods. These are ambitious goals that will require multidisciplinary effort-from engineering to life sciences, biotechnology, medical sciences, social sciences, and economic sciences.New technologies and scientific discoveries are the solutions to the increasing demand for sufficient, safe, healthy, and sustainable foods influenced by the increased public awareness of their importance.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.