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portada Pike Place Public Market Seafood Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2005
Idioma
Inglés
N° páginas
129
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
16.9 x 16.5 x 1.7 cm
Peso
0.35 kg.
ISBN
1580086802
ISBN13
9781580086806
N° edición
0002

Pike Place Public Market Seafood Cookbook (en Inglés)

Braiden Rex-Johnson (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

Pike Place Public Market Seafood Cookbook (en Inglés) - Rex-Johnson, Braiden

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Pike Place Public Market Seafood Cookbook (en Inglés)"

For close to 100 years, Seattle's Pike Place Public Market has been a favorite destination for food-loving locals and tourists alike. Packed with stalls offering the best quality and selection of fish found on the West Coast, restaurants serving up Pacific Northwest cuisine, and culinary shops of every persuasion, the market is a fish-lover's paradise. In this colorful gift edition cookbook, best-selling author Braiden Rex-Johnson shares shopping tips, cooking techniques, mail-order sources, and more than 50 recipes for fish and shellfish from the chefs, restaurateurs, and fishmongers who represent the market community. Filled with candid, colorful photos, the PIKE PLACE PUBLIC MARKET SEAFOOD COOKBOOK is the perfect gift for any seafood-loving soul and a great souvenir to bring the best of the market home. - A full-color, gift edition seafood cookbook from Seattle's Pike Place Public Market, including 50 recipes and 50 vibrant photographs of the market's people, sites, and seafood. - Features information on sustainable fisheries and preservation. - Includes a brief history of the Pike Place Public Market. - Recipe highlights include Broiled Halibut with Sundried Tomato Tapenade; Balsamic Glazed Salmon; Mussels Provençal; Shellfish Risotto; and such simple, tasty sauces as Champagne Sauce, Simple Soy Glaze, and classic Romesco.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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