Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Roots, Heart, Soul: The Story, Celebration, and Recipes of Afro Cuisine in America (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780358612674

Roots, Heart, Soul: The Story, Celebration, and Recipes of Afro Cuisine in America (en Inglés)

Richards Todd,Condon Amy Paige (Autor) · Harvest Publications · Tapa Dura

Roots, Heart, Soul: The Story, Celebration, and Recipes of Afro Cuisine in America (en Inglés) - Richards Todd,Condon Amy Paige

Libro Físico

35,63 €

37,50 €

Ahorras: 1,88 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 5 unidades
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 06 de Junio y el Martes 11 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Roots, Heart, Soul: The Story, Celebration, and Recipes of Afro Cuisine in America (en Inglés)"

Chef Todd Richards, the James Beard Award-winning author of Soul, is your guide to exploring West African diaspora cooking in the Americas, spanning history from the slave trade through the Great Migration, with over 100 mouthwatering recipes and illuminating narratives.Across centuries and continents, the influence of West African food and culture draws a delicious family tree whose branches stretch into the Caribbean, Mexico, and the United States from coast to coast--from the deep South to the Wild West and all the roads in between. In this sprawling and evocative cookbook, acclaimed chef Todd Richards traces these shared roots and the journeys that connect them. Researched and informative, this book takes you beyond the recipes, exploring the history behind these traditional dishes--and the people who created them--and how peoples of the West African diaspora shaped and changed American history as we know it today.Including vibrant documentary photography, features throughout highlight interviews with chefs and luminaries, additional notes on ingredients and historical context, and expert chef's tips. At the heart of the book are Chef Todd's inspired recipes, including: Peanut and Mustard Greens Soup with Ginger and TomatoHaitian Oxtail with Beef Broth and PiklizGrilled Shrimp Mojo with Black Bean Puree and Toasted RiceGrilled Quail Tacos with Mole PoblanoScallion and Smoked Cheddar Cornbread Fritters with Red Pepper HoneyPeach Cobbler with Butter Pecan Ice CreamBuffalo Style Frog Legs or Chicken Wings with French Onion Ranch Dressing7-Up CakeChicago-Style Beach SpaghettiBBQ Shrimp with Garlicy French Bread and Parsley ButterBeignets with Espresso Powdered SugarFrom page to glorious page, Todd's deep knowledge and vivid storytelling remind us that cooking and sharing food is a joyous way to connect with history, culture, and each other.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes