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portada Seafood: Ocean to the Plate (Routledge Series for Creative Teaching and Learning in Anthropology) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
156
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781138191860
N° edición
1

Seafood: Ocean to the Plate (Routledge Series for Creative Teaching and Learning in Anthropology) (en Inglés)

Shingo Hamada; Richard Wilk (Autor) · Routledge · Tapa Dura

Seafood: Ocean to the Plate (Routledge Series for Creative Teaching and Learning in Anthropology) (en Inglés) - Shingo Hamada; Richard Wilk

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Seafood: Ocean to the Plate (Routledge Series for Creative Teaching and Learning in Anthropology) (en Inglés)"

Seafood draws on controversial themes in the interdisciplinary field of food studies, with case studies from different eras and geographic regions. Using familiar commodities, this accessible book will help students understand cutting-edge issues in sustainability and ask readers to think about the future of an industry that has lain waste to its own resources. Examining the practical aspects of fisheries and seafood leads the reader through discussions of the core elements of anthropological method and theory, and the book concludes with discussions of sustainable seafood and current efforts to save what is left of marine ecosystems. Students will be encouraged to think about their own seafood consumption through project assignments that challenge them to trace the commodity chains of the seafood on their own plates. Seafood is an ideal book for courses on food and culture, economic anthropology, and the environment.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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