Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Tasting Italy: A Culinary Journey (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
384
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.9 x 23.6 x 3.0 cm
Peso
1.91 kg.
ISBN13
9781426219740

Tasting Italy: A Culinary Journey (en Inglés)

Eugenia Bone (Autor) · America's Kitchen (Autor) · Julia Croce (Autor) · National Geographic Society · Tapa Dura

Tasting Italy: A Culinary Journey (en Inglés) - Kitchen, America's ; Croce, Julia ; Bone, Eugenia

Libro Nuevo

36,20 €

38,11 €

Ahorras: 1,91 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 50 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 03 de Junio y el Lunes 17 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Tasting Italy: A Culinary Journey (en Inglés)"

The experts at America's Test Kitchen and National Geographic bring Italy's magnificent cuisine, culture, and landscapes--and 100 authentic regional recipes--right to your kitchen. Featuring 100 innovative, kitchen-tested recipes, 300 gorgeous color photographs, and 30 maps, this illustrated guide takes you on a captivating journey through the rich history of Italian cuisine, region by region. Rich excerpts feature the origins of celebrated cheeses, the nuances of different wine growing regions, the best farmer's markets in Venice, and more. Intriguing prose illuminates key ingredients, from olive oil and how it's made to the various pasta shapes of Northern Italy. In every region, the food experts at America's Test Kitchen bring it all home, with foolproof recipes for standout dishes as well as hidden gems: Piedmontese braised beef in lustrous red wine sauce, crispy-custardy chickpea flour farinata pancakes from Genoa (achieved without the specialty pan and wood-burning oven), and hand-formed rustic malloreddus pasta of Sardinia that is a breeze to make.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes