Compartir
The First-Time Bread Baker: A Beginner's Guide to Baking Bread at Home (en Inglés)
Emmanuel Hadjiandreou
(Autor)
·
Ryland Peters & Small
· Tapa Dura
The First-Time Bread Baker: A Beginner's Guide to Baking Bread at Home (en Inglés) - Hadjiandreou, Emmanuel
22,55 €
23,74 €
Ahorras: 1,19 €
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis ListasSe enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 11 de Junio y el
Viernes 14 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The First-Time Bread Baker: A Beginner's Guide to Baking Bread at Home (en Inglés)"
Emmanuel Hadjiandreou is passionate about making bread and in this beginner's guide he explains how to master the art at home with simple recipes and clear step-by-step instruction so that everyone, including children, can enjoy the delights of bread making. This entry level guide to baking bread at home starts by setting out the tools and equipment needed and explains the science behind the alchemy of turning flour, yeast, and water into the bread we love so much. Delicious step-by-step recipes for every day include a 60-minute Soda Bread, a Half-and-half Sourdough Loaf and a Sandwich Loaf. Occasional bakes to have fun with are Puffy Pitta Pockets, Pizza Dough, and Crunchy Breadsticks, whilst enriched dough sweet treats to try include Sticky Apple & Cinnamon Buns and a Chocolate & Cherry Stollen.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.