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portada The Food of Japan: 96 Authentic Recipes From the Land of the Rising sun (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
112
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.4 x 20.8 x 0.8 cm
Peso
0.48 kg.
ISBN13
9784805314807

The Food of Japan: 96 Authentic Recipes From the Land of the Rising sun (en Inglés)

Takayuki Kosaki (Autor) · Walter Wagner (Autor) · Heinz Von Holzen (Fotografías de) · Tuttle Publishing · Tapa Blanda

The Food of Japan: 96 Authentic Recipes From the Land of the Rising sun (en Inglés) - Kosaki, Takayuki ; Wagner, Walter ; Holzen, Heinz Von

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "The Food of Japan: 96 Authentic Recipes From the Land of the Rising sun (en Inglés)"

In Japan, where there are more festivals than there are days of the year, it's no surprise that food is a daily celebration unto itself! The Food of Japan is a diverse compilation of 96 recipes collected and beautifully photographed in several regions throughout the country. The many different styles of Japanese food are a treat for the palate, eyes, and nose--making it a complete epicurean experience. History and culture have shaped Japanese cuisine, which is carefully explained in this introductory guide. It also includes eating styles, cooking techniques, authentic ingredients, and regional differences. Recipes included range from soup stocks to main dishes to desserts, including: Miso Soup with Clams Chawan Mushi Hotpots Cherry Blossom DumplingsSteps to creating traditional Japanese dishes, along with new twists on old classics, are featured in this vibrantly illustrated guide. A lovely addition to the practiced home chef's library or for the budding gourmand's entry into Japanese cooking, The Food of Japan is destined to be a classic.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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