Libros con envío 1 día | Envío GRATIS* a Península por tiempo limitado +  ¡Ver más!

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada The Olive oil Enthusiast: A Guide From Tree to Table, With Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781984861771

The Olive oil Enthusiast: A Guide From Tree to Table, With Recipes (en Inglés)

Skyler Mapes; Giuseppe Morisani (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

The Olive oil Enthusiast: A Guide From Tree to Table, With Recipes (en Inglés) - Skyler Mapes; Giuseppe Morisani

Libro Nuevo

20,18 €

21,24 €

Ahorras: 1,06 €

5% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 7 unidades
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 31 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de España entre 1 y 5 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Olive oil Enthusiast: A Guide From Tree to Table, With Recipes (en Inglés)"

A comprehensive, practical introduction to the often misunderstood world of olive oil--with recipes for appetizers, pasta, sauces, and desserts--from the founders and producers of the acclaimed EXAU Olive Oil brand. Humans have produced and enjoyed olive oil for thousands of years, but education about olive oil is woefully lacking. After meeting and falling in love with an American on holiday, then moving to the U.S., Giuseppe Morisani was shocked to discover that quality olive oil was not appreciated or even available in many parts of the United States. He was raised among his family's seaside olive groves in Calabria, Italy, so when he and his wife, Skyler Mapes, decided to demystify the industry, they moved to Calabria and began harvesting, producing, packaging, and exporting high-quality Italian olive oil. The Olive Oil Enthusiast is a clear, approachable guide to the world of olive oil, starting with a walk through the olive groves during growing season to harvesting the olives to the milling and production processes. There are tips for shopping for, tasting, using, and storing olive oil. Mapes and Morisani also include twenty recipes for dishes that showcase olive oil, such as Crocchette di Patate (fried potato croquettes), Pasta Aglio e Olio (pasta with garlic and olive oil), Olive Oil Brownies, and tasty Bruschetta. With charming illustrations and passionate author expertise, readers will discover a new appreciation for a classic ingredient.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes