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portada basic butchering of livestock & game (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.8 x 15.3 x 1.4 cm
Peso
0.34 kg.
ISBN
0882663917
ISBN13
9780882663913

basic butchering of livestock & game (en Inglés)

John J. Mettler (Autor) · Storey Publishing · Tapa Blanda

basic butchering of livestock & game (en Inglés) - Mettler, John J.

Libro Físico

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "basic butchering of livestock & game (en Inglés)"

This guide takes the mystery out of butchering, covering everything you need to know to produce your own expert cuts of beef, venison, pork, lamb, poultry, and small game. John J. Mettler Jr. provides easy-to-follow instructions that walk you through every step of the slaughtering and butchering process, as well as plenty of advice on everything from how to dress game in a field to salting, smoking, and curing techniques. You'll soon be enjoying the satisfyingly superior flavors that come with butchering your own meat.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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